LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 9 June 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

Assalamualaikum

Muka hensem macho abang Ben Ash datang bertempet lagi kat blog aku nih.. Segmen puji memuji kritik mengkritik pulak hari ni..
Kena cerita pasal gambar tuh tak lebih dari 100 pekataan, dan mestilah berkaitan dengan dunia blogging..Ehhmm..


Apa yang aku nak cerita ni ek?? OK.. Camni lah.. Yang kereta paling depan tuh kreta Abe Ben sebab side mirror dia ada nametag dia.. Dan disebabkan dia nie femes meletop-letop dalam industri dunia blogging nih, ramai lah yang follow rapat dia.. Ibarat kan mereka sebagai kereta di belakang tuh.. Ramai yang kagum dan berterimakasih dengan abang ben sebab dia suka tolong blogger len, tapi ada juga yang tak brapa nak suka dia.. Kesian, siap bagi lampu tinggi lagi berkali-kali.. Benda nie bukan jadi kat abng ben jer, blogger len yang dah fofular jadi macam ni.. Sabor jer ler..

Sekian
Wassalamualaikum

10 membebel dan merepek:

cerita yang menarik hihihi
kereta awak kt mana?
segmen yang sama singgah
dan follow

bro: thanks bro.. kreta aku kat blakang skalli.. tak sempat nk mengejar abg ben nih ha..

hahaha Broo. ni simple dan gempak. seriously. mendalam!

good idea.
well mcm tu la dlm dunia blog dan realiti kehidupan, tak semua org akan suka dgn kita..^^

sudi la pula singgah kat blog inna:

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

lain daripada yg lain!!! best! kelako.. hahhaa

http://cyndersab.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

bgus2..hehe..kereta awak mane satu..hee



http://fatinliyana6789.blogspot.com/2011/06/segmen-puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

Uzair: thanks bro..nasib da limit perkataan bole tulih.. kalau tak dah buat entry panjang2.. Lagi mendalam sampai kerak bumi aku tuli..ahaha

miss inaa: Biasa lah.. anggap je lah tuh sumer ujian Allah..

sab: klako ker..hehe.. terimasih

fatin: kereta kiter tak dak lam gamba.. kereta kuno zaman carl benz punya.. Tak layak masuk frame..hhaa

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More