LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 27 June 2011

Cara Nak Menjadi Super Saiya

Assalamualaikum dan Selamat Nak Tengah Malam

Blogger memang selalu tido lambat ek?? Kenapa yer??
Owh.. Senang nak blogwalking, sebaba Intenet tengah-tengah malam laju... Ermm.. Munasabah..

Korang berjaga malam-malam camni mesti penat kan?? Rasa macam nak tenaga lebih-lebih kan.. 
Hah.. Aku dah temui cara untuk meningkat tenaga dalaman dan luaran manusia..Cara nie memang sesuai terutamanya kepada bloggger yang berjaga malam..

Senang cerita, aku dah jumpa cara nak jadi super saiya.. Hahaha..


Cara nie kalau korang nak ikut memang best, tapi agak susah.. Sebab benda yang akan aku syorkan kat korang nie memang rare, payah nak cari kat Malaysia..
Benda nya ialah.....................
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**


MINUMAN TENAGA DRAGON BALL, POWER SQUASH

Hahh.. Apamacam.. Teruja kan.. Siap boleh pilih nak super saiya macam mana... Ada bezita, gotenks, goku ngan gohan.. Cambest beb.. :D
Lepas nie tak payah la susah-susah bancuh air kopi super power tuh.. dah la tak sedap kan.. Buekk..

Tapi kalau nak benda nie, kena import dari jepun.. Tu yang payah skit.. Hahaha..


p/s: Sori mengarut..

9 membebel dan merepek:

air ni mengalahkan red bull.haha

bak kata mat lutfi, dalam red bull ada roh lembu... dalam air nie ada roh goku plak..haha

sergent: senang jer.. ko minum dua tin.. goku campuq ngan bezita.. jadi la bezitz.. haha

Itik Nad: haha.. Cer la test.. Kekuningan terserlah kot..haha

blogger cari idea tgh mlm .. tu yg tido lewat .. haha :D

wooahh air bagus nih .. ade kuasa .. hahaha

power root pn power gak hape?
haha

alif haris: haha.. power mantop punyer..


apel: power root tak cukup power la..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More