LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 24 June 2011

Funny Friday # 3

Assalamualaikum

Setiap hari jumaat, aku kena la buat Funny Friday kan.. Nak join.. Jom ler meriahkan hari jumaat nie..
Like PAGE nie skali ok..

Entry kali nie aku tujukan khas kepada Sergent Keroro, untuk membalas entry Funny Friday nya..Hahaha
Layanz gambar nie kejap


Nampak tak?? Tu dia kucing aku, training siang malam untuk jadi sniper terhebat abad nie.. Sapa-sapa nak upah kucing aku nie, nak tembak kucing/anjing/ penguin/buaya darat rumah sebelah, boleh la contact aku.. Direct selling.. Bukan MLM ok..

Sekian Wassalamualaikum

5 membebel dan merepek:

tu nk tembak anjing..bukan katak...hahhaha

Nad: kan entry si katak pasal headshot.. so, nie la kucing yg menembaknyer..haha

Sergent: lawan2.. x kan hilang kucing comel sniper di dunia

hebad sniper ni..kecik2 cili beras!^_^

Cik teddy: haha.. plan asal nak training jadi ninja.. tapi ayah tak kasi.. tak moden katanya..haha

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More