LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 29 July 2011

Bila La Nak Post Semua Ni ?

Assalamualaikum

Penah korang cek draft entry korang?? Ada brapa ek??

Aku punya banyak woo.. !6 post belom publish..haha

Tajuk entry memang ada, tapi sestengah entry tuh tak dak isi lagi.. Tak tahu nak karang aper.. Erm.. Nak kena praktikkan apa yang cikgu BM ajar dulu la, buat peta minda bagai.. Adeii.. Dah la Bm Spm aku b jer.. Malu siot.. Ngee

Tekan kat gambar untuk membesar





Yang entry pasal Itik Kuning tuh kena sensor skit.. Nanti dia marah plak.. Hehehe.. Isu sensitip

Sekian.. Wassalamualaikum


p/s: dalam proses nak siapkan entry indian locksmith tuh.. dah dua hari karang.. :D

18 membebel dan merepek:

hehe, siapkan semua, buat autopublish.

senang :P

Sergent: arghh.. ak tak reti la autopublish nie.. tolong aja... :D

laaaa.. banyak betul. haha :D eh, auto publish? masa edit-edit tu, dekat bawah ada post option. setlah masa dengan tarikh. jadilah nanti. hoho. selamat mencuba! :D

waa manyak draft maa,haha nanti kasi publish semua,ko schedule kasi cantik,pastu ko boleh rehat banyak hari maa.haha

hahaha..banyak nye!idea mencurah2 tu..

biasak la tuh.
tajuk da terbayang2, bukak blogspot
new post, tulis tajuk
tangan atas keybod. .otak jam. hahah

haha. agak lah. bersepah draft. hehehe. sama lah kita. tapi rasanya draft aku lagi banyak. muahaha

haha..kelakar la entry ni..hehe, semoga berjaya ye..

thanks dah bt pop-up coment..=)

eh2!i pn dpt b jgk..ha9

haha. itik kuning itu?? cepat sambung. haha

sambung entry itik kuning..sambung2!!!haha

Hira: thx tlg ajarkan :D

Sk: waa.. nnt gua atoq lek lok.. :D

Suhazli: idea tajuk jer yng tercurah.. idea isi tak curah2 lagi..

Apel: normal.. :D

fatin: kehehe.. draft hg lagi banyak ka?? mana aci.. ok nk pebanyakkan draft.hehe


yasir: klaka ker?? ee.. sori yer klu tegur kasar.. :D


cik oren: yea..sama:D

Syaim & Ecah: nnt la..

dasyat la die punyer draft..hik3

banyaknyer... saya pon x terpikir..hehe

Cik Teddy: hehe.. dasyat.. :D


Nizam: tajuk jer.. isi takdak.. :D

itik kuning tu pasal pe??
der...lu jgn wat awek wa panas...
kang lu wa sengaaattt!

Cik Anon: lu sapa nk ngaku nad tuh awek lu.. dia awek keroro la.. opps.. tergossip plak..haha

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More