LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, 31 July 2011

Annoying Bird

Assalamualaikum

Korang layan jap ek gambar nie.. Nie aku pungut kat blog FuuBook.. Semua komik dia mmg lawak dan best.. Hehe.. Layanzzz


FuuBook



Pernah tak korang pegi blog lain yang ada cam lam gambar tuh.. Ada ? Ada?
mestila ada kan.. Bohong la kalau takdak.. Korang pelik tak?? Yer la.. Apesal nak letakkan benda tu ek.. Tak rasa macam meyusahkan readers ker.. Kadang-kadang burung tu suka ati ja hinggap atas entry yang kita nak baca tuh.. kadang-kadang sampai block view untuk membaca entry tuh.. memang annoying..

So, we bloggers must think about your readers.. Their accommodation is our priority.. So think twice before you put any widgets or applications in your blog.. Choose wisely.. :D

p/s:autopublish lagi.. skang maybe dalam perjalanan pulang ke Sg Petani.. adios

19 membebel dan merepek:

heh.. mustilah pernah jumpa.. kdg2 rasa seronok pun ada..

haha!!!
mst comel ce ble ko mrh..kah3

Aiman: annoyinf kan.. haha


Sergent: Ko letak aku tembak burung tuh.. Haah


Nad: mesti la chumil.. haha.. chumil sampai org termuntah.. wahaha

mmg kdg2 nmpak comey tpi kdg2 2 mg rasa annoyingggggg giler ! ase cam nak tngkap burung 2 then msukkan dlm sngkar -.-'

Cik Ungu: comel ka??rasa cam nak tembak ader la.. haha

Hehe, mmg slalu gk jmp burung tu. Cm nk tembk pn ade. hehe

harap2 org berkenaan buang cepat2..heee

Arfah: tembak jer.. pakai shotgun untuk kemusnahan total..haha


Miss Soly: i hope so.. :D

Ezad: kalau jumpa kasi sumpit

haha. aku pernah jumpa. dua tiga kali gak. last last aku pangkah je. sekian terima kasih lah kalau nak komen. baca entry pun sekerat je. haha

yelaa..mula2 2 comey la sbb dia terbang2..lama2 2 ase nak sepak je ! -.-'

dh bace lah~
slmt bersahur.. ^^

Nad: awal nyer bangun.. :D


MissPurple: sepak jer.. x pun guna pointer mouse tuh cucuk2 burung tuh..haha

Fatin: haha.. komen la skit.. komen takat mana kita baca jadi ler.. :D

oja: hampeh nyer buwung.. :D

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More