LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 21 July 2011

InsyaAllah, Lepas Bola Gua Terjah

Assalamualaikum

Yeaa... Bola dah nak stat.. Lagi 15 minit.. Nak kena streching betol2 nie, lompat bintang , skipping, lari keliling rumah.. Haha.. Baru semangat tengok bola kan..

Rasa cam nak stalight jer dahi tores tuh.. geram


Ok la.. Nak koba jer.. List group untuk segmen Firdaus Frwaky dah kluar kan.. Dan ramai gak yang dah datang sergah blog aku.. trimasih la saya ucapkan.. Nanti saya terjah balik yer.. Promise.. Skrang nak fokus unutk sokong pasukan harimau muda dari jauh.. Orait.. sambil tengok bola, nyanyi LAGU NIE pun best.. Konferm semangat terbakar..

Go Tigers.. Yeah!!

2 membebel dan merepek:

lol.. yer la.. nnt kita wat satu parody khas untuk itik kuning plak..haha

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More