LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 21 May 2011

The Lonely Island : Lawak Alaf Baru

Assalamualaikum

Korang kenal tak mereka nie?
Tak kenal? Yang tengah tu penah belakon dalam filem Kick-Ass ler..
Yang lagi dua nerd tuh penah belakon jugak, tapi aku tak ingat filem mana..

 Yang sebenarnya, 3 orang ni ada satu muzik band, TheLonelyIsland
Tak penah dengar? Memang ler..Band diorang ni bukan mainstream macam U2 atau Maroon5
Genre muzik yang diorang bawak adalah Funny Music
OK.. aku reka sendiri genre tuh.. Tapi music diorang memang lawak, tapi ada sedikit kandungan 18sx yang tak keterlaluan..

Diorang nih sebenarnya pelawak tegar..
Lirik diorang kalau tak dengar betol-betol memang tak faham la..
Tapi aku memang respect la, band diorang diiktiraf sampai dapat grammy nomination tahun lepas.. Menang ke tak aku pun tak tau..

Korang boleh check out video diorang kat Youtube, search jer The Lonely Island
Banyak artis-artis popular yang join venture buat video ngan diorang, eg: Rihanna, T-Pain, Nikki Minaj, Akon dan banyak lagi..
Memang seronok beb tengok video diorang

Nie aku kasi la korang tengok satu video
video

Wassalamualaikum.. Cau cin cau ar..

3 membebel dan merepek:

serius taktau..maafla yea..

HAHAHAHA !

cis..tertipu!salah bace, ingt FT Island..
hahaha..mmg lawak la..its really easyyy~~

@B.Debab: FT island tuh ape lak?? ce citer..

@Hanif: Taktau kena tau le..Hehe

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More