LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 31 October 2011

Lagu Tema Blog Aku.. Korang Ada??

Assalamualaikum dan Hello

Blog aku ada lagu tema.. Korang ader??? 

Scary.. tapi siyes, muka aku comel dan innocent.. ;p


Layanzz..



FreAk Freak  FreaK ShoW... Wahaaaaahahahaha
Memang sesuai kan lagu nie ngan blog aku... Thanks a lot popshuvit... U rock paper scissors la... haha


Wassalam

p/s: meh la kongsi sama ngan aku lagu tema blog korang.. Jom

19 membebel dan merepek:

tak jeles pon....hakhakhak~~

kenapala aku g bce entry ko yg ni.. =.="

boooooo !! haha

pergh..siap ad lgu tema bagai..^^

nad lagu itik gembo2 okay... heee

..hmmm.. kaw rasa lagu apa la yg seswai dgn blog aku tu beb

aku tgh pk...aper tema lagu blog aku...hehehhehe

kakakakaka
comei gileeee

lagu blog x de
tapi lagu untuk diri sendiri ada
hehehehee =]

hahaha. tak perlu lagu tema :p

ShahCudin: ganas tapi kit.. haha


Farahin: alolo... share ler.. hehe


IQ: takper la.. ;p

aku: ko mmg gatal kan.. hahaha


Miss Soly: haruslah.. baru kelas gituh.. hehe


Nad: hg aku tao dak.. tak pun lagu wonderpets.. ;p

Faten OSman: CINTA MUKA BUKU... hehehe


Nuddyra: pikir dalam2.. jngan lagu korea dah la... aku tak paham der.. ;p


Mimito: lagu aper?? share ler..huhu

CK: apa yg comel.. aku kah?? haha


Haziq: kelas gituh.. hehe

poyo la weyh. .
rock paper rocket! kehkeh

*eh, camne wat komen leh rply2 ni? huu

hahaha.. skali ngan template.. tapi tak leh pakai pon.. huhu -..-"

errr..xde lagu tema. takut loading berat. tp cool apa lagi tema blog ko.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More