LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 9 November 2011

Permainan Minda Kanak Kanak DHL

Assalamualaikum dan Hai uolls

Seronok raya?? Best sembelih lembu @ kambing? Sedap ker sup tulang, daging bakar ngan rendang tuh??
Untungla korang bleh merasa semua tuh... Aku, merempat kat UTM.. Sebab?? Malas nak balik.. Terbaik punya alasan.. Simple, pendek dan memang tak boleh nak disangkal..

Budget harian aku selama seminggu cuti nie adalah untuk menyiapkkan semua asignment yang ditanguh dahulu.. BUDGET nyer jer.. Buat nya tak pon.. Hampeh..

Okeyh.. Aku memang pemalas.. Mood cuti -vs- Mood buat asaiment.. Agak-agak sapa la menang.. ??
Alasan jer semua tuh.. Minda kanak-kanak saja yang beroperasi macam tuh..




"esok la aku start buat".. Pembohongan yang sering didengari oleh sanubari aku.. Ermmmm..
Bila la aku nak sedaq nie.. Adeiii

Esok insyaAllah..

Sekian
Adios

5 membebel dan merepek:

mood cuti sentiasa menang. tangguh esok dan esok dan esok dan esok dan esok. pastu esoknya lagi dah start kelas balik. hahahahaha

haha, cuti bro. lek lek lu :P

p/s : dah lama ke bertukar wajah? XD

nad demam..
x larat nk buat esaimen..huk3

tak habis raya lagi ke tuan blog nieeeee...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More